تگ <iframe> که سرواژه عبارت Inline Frame است امکان قراردادن یک صفحه کامل وب در داخل خود را دارا می باشد.
<iframe src="آدرس صفحه ای که قرار است جاسازی شود"></iframe>
با استفاده از این تگ می توان در داخل یک صفحه وب یک یا چند صفحه وب افزود. تگ <iframe> امکان سفارشی شدن و تغییر اندازه را دارا می باشد اما محتویات داخل بنا به دستورات خود سفارشی می شوند و تابع سفارشی سازی های والد خود نیستند.
به صورت خلاصه امکان افزودن یک صفحه دیگر در داخل صفحه از طریق این تگ میسر می شود. ممکن است کاربردهایی نیز بتوان برای این تگ یافت، به عنوان نمونه در صورتی که نیاز باشد تا محتویات یک صفحه دیگر که به صورت مستقل به روزآوری می شود همواره به صورت به روز در صفحه ما نیز نمایش داده شود می توان از این تگ استفاده کرد.
به عنوان مثال ویدیوهای YouTube به صورت iFrame در داخل صفحه قرار می گیرند. زیرا این ویدیوها برای نمایش نیازمند کدهای خاص و سفارشی سازی های خاصی هستند که نباید با کدهای سایت میزبان تداخل داشته باشند. در اکثر نمایشگر های PDF که در داخل یک صفحه قرار داده می شوند نمایش PDF در یک iFrame جداگانه قرار دارد.
وجود تکه ای از اطلاعات از صفحه ای بدون تغییر در صفحه ای دیگر احتمال وجود تکرار اطلاعات را بالا می برد. گرچه بررسی های نشان از شناخته شدن iFrame توسط خزنده / Crawler های ربات های موتور جستجوی گوگل می دهد اما این احتمال که همواره برای تداخل اطلاعات داخل تگ <iframe> با صفحه والد و یا مارک شدن اشتباه محتویات تکراری وجود دارد.
تکنیک Cloaking روشی است که در آن صفحات به نحوی متفاوت به موتورهای جستجو نشان داده می شوند ولی برای کاربران اطلاعات دیگری نمایش داده می شود. واضح است که هر iFrame نمایشگر اطلاعات متفاوت و پنهانی یا دو منظوره نیست اما ربات های موتورهای جستجو این مورد را برای iFrame ها با دقت و حساسیت بیشتری مدنظر قرار می دهند.
غالبا به دلایل بالا و بسیاری از دلایل دیگر لینک ها و محتویات داخل تگ های <iframe> توسط ربات های جستجو ایندکس و Follow نمی شوند و صفحات حاوی iFrame از اعتبار پایین تری برخوردار می شوند.
استفاده از iFrame برای نمایش محتویات پیشنهادی نیست که توسط SEO کار ها توصیه شود
گرچه انبوهی از مشاوره ها برای بهینه کردن iFrame و رعایت کردن موارد مختلف برای آشتی بین iFrame و موتورهای جستجو در اینترنت وجود دارد.